Nuorisovaihto peruttu keväältä ja kesältä 2020

20.03.2020

Hei!

Elämme poikkeuksellista aikaa ja ikäväkseni minun on ilmoitettava, että Suomen lions-nuorisovaihto on peruutettu tältä keväältä ja kesältä. Tämä koskee niin Suomesta lähteviä kuin tänne saapuvia nuoria. Suomi ei ole suinkaan ainoa maa, joka on tämän päätöksen tehnyt, useat maat ovat tehneet saman ratkaisun.

LÄHTEVÄ VAIHTO: Vaihtoon hyväksytyt nuoret saavat ensi vuonna paikan samaan kohteeseen johon heidät on hyväksytty. Nuoret, huoltajat, lähettävä klubi sekä kohdemaan YCEC saavat tiedon sähköpostitse kohdemaakoordinaattoreilta.

SAAPUVA VAIHTO: Nuorisoleirimme on siirretty kesälle 2021 ja leirille hyväksytyt nuoret saavat paikan leiriltä myös silloin niin halutessaan. Leiriorganisaatio on hyväksynyt siirron ja leiri toteutetaan samoin suunnitelmin. Leiriorganisaatio infoaa leiriläisiä, huoltajia, lähettäviä klubeja ja lähettävän maan koordinaattoreita. Olen tiedottanut asiasta isäntäperheille ja esittänyt toiveen, "että voitte toimia perheenä leirillemme saapuville nuorille silloinkin. Toki tilanteet saattavat muuttua vuoden aikana, joten otamme teihin yhteyttä uudelleen tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alkupuolella".

Tässä virallinen tiedote, joka lähetetään kaikille nuorisovaihtoon osallistuville tahoille eri puolilla maailmaa.

Iloista kevättä, pysytään terveenä!

terveisin Tarja Salomäki

17.08.2020C-piirin ajankohtaistiedote
25.08.2020Piirin teemakuukaudet
02.07.2020C-piirimme on rekisteröity 23.6.2020
20.03.2020Nuorisovaihto peruttu keväältä ja kesältä 2020