Nuorisoleiri

29.4.2022
Nuorisovaihdon terveiset
Kevätaurinko paistaa vihdoinkin Lionsin kansainväliseen nuorisotoimintaan. Suomesta Euroopan maihin lähtevät nuoret ovat saaneet tiedot kohdemaista ja voivat aloittaa matkajärjestelyt. C-piiristä on lähdössä 6 nuorta ulkomaille. Vaikka joitakin leirejä on peruttu Ukrainan sodan ja koronatilanteenvuoksi, niin nyt voimme todeta kahden vuoden tauon päättyneen ja kääntää katseet kohti kesälläkäynnistyvää nuorisovaihtoa. Mikäli klubisi ei vielä ole ollut mukana nuorisotoiminnassa, niin tänä kesänä siihen tarjoutuu oivamahdollisuus, lue lisää!

C-piirin kansainvälinen Nuorisoleiri Tammelassa 18.-28.7.2022

Euroopasta Suomeen saapuville nuorille järjestettävän Nuorisoleirin vastuuhenkilöt on valittu ja leirin suunnittelu on myös hyvässä vauhdissa. Odotamme leirille saapuvaksi noin 20 nuorta. Eerikkilän Urheiluopistolla järjestettävän leirin Leirijohtajana toimii Joel Stockmakare ja Leirikoordinaattorina TarjaSalomäki. Leirin sivuilla lisätietoa:


Kansainväliset Lions-nuorisoleirit Suomessa

Kansainväliset nuorisoleirit ovat osa saapuvaa nuorisovaihtoa. Leirit ovat yleensä 1 – 2 viikon mittaisia ja ne sisältävät 1 – 3 viikon mittaisen isäntäperhejakson ennen tai jälkeen leirin. Leirien järjestämisestä vastaavat lions-piirit sovitun kiertojärjestyksen mukaan ja perhejaksosta vastaavat klubit vastavuoroisuusperiaatteella. Kesän aikana Suomessa järjestetään 4 – 5 leiriä. Leirin aktiviteetteihin yleensä kuuluu paikallinen luonto ja kulttuuri, leirien teemat vaihtelevat ja määrittelevät ohjelman sisältöä. Ohjelmaan kuuluvat aina leiriläisten kotimaiden esittelyt, ohjaajien järjestämät leikkimieliset kilpailut ja usein myös osallistuminen johonkin lion-aktiviteettiin.

YC 107 / C-piirin kansainvälinen nuorisoleiri 2022
Kansainvälinen nuorisoleiri järjestetään C-piirissä joka kolmas vuosi. Seuraavan leirin ajankohta on poikkeuksellisesti kesällä 2022 covid-19 tilanteen vuoksi. Leiri järjestetään luonnonkauniissa maisemissa, Eerikkilän Urheiluopistolla, Tammelassa.


Lisätietoja (YCEC-C): Minna Kurki, LC Riihimäki/Mixed, +358 40 5171 836, minna.kurki(a)lions.fi

Kuva: Lions Camp Park 2011