Palvelu ja varainhankinta

Päivitetty 7/2022

Tarjoamme klubeille tietoa erilaisista palvelu- ja varainkeruuaktiviteeteista ja autamme klubeja löytämään uusia ideoita toimintaansa kokoamalla aktiviteetti- ja ideapankin. Lisäksi jokaisella
kuukaudella on oma teemansa. Teemakuukausien avulla klubit voivat ideoida omaa toimintaansa niin jäsenten viihtyvyyteen kuin avuntarpeessa olevien avustamiseenkin.

Koordinoimme yhteisaktiviteettien toteutusta piiritasolla ja pyrimme siihen, että klubit osallistuvat laajasti valtakunnallisiin ja maailmanlaajuisiin aktiviteetteihin. Klubeja pyritään aktivoimaan koulutuksen ja viestinnän avulla.

Kansainvälisen järjestön palveluaktiviteetteja ovat: Diabetes, Näkökyky, Nälän torjuminen, Lapsuusiän syöpä ja Ympäristö. Näistä kohteista ovat Euroopan maat valinneet erityisesti seuraavat: Diabetes, Näkökyky ja Ympäristö.

Varainhankinnan puolella tuetaan Lions-liiton järjestämiä perinteistä nuorisoarpamyyntiä ja joulukorttien myyntiä saman toimintamallin mukaan kuin edellisilläkin kausilla, tavoitteena tehdä kuitenkin parempia tuloksia.

Lions-toiminnan vaikuttavuus tulee näkyväksi, kun klubit myös muistavat raportoida kaikesta tekemästään. Tavoitteena on, että 80% klubeista raportoi kaudenaikaset aktiviteettinsa ja, että yli puolet raportoisi tehneensä jonkin diabetes-, ympäristö- tai lapsuusiän syöpään liittyvän aktiviteetin.

Lisätietoja palvelu- ja varainhankinnan aktiviteeteista ja niiden raportoinnista saatte GST Raija Aloselta puh. 050 407 8863 ja sähköposti raija.alonen(at)lions.fi


Teemakuukaudet

Aktiviteettipankki

Joulukortit ja arvat