Liikenneturvallisuus

LIIKENNETURVALLISUUS TOIMIKUNTA

Ilpo Inkiläinen, puheenjohtaja,
p. 0400-919850, ilpo.inkilainen@lions.fi
Päivitetty 22.8.2019

Liikenneturvallisuustoimikunta aloitti toimintansa C-piirissä kaudella 2016-2017. Toimikunnan tavoitteena on kehittää liikenneturvallisuutta piirinsä alueella ja antaa ”leijonille” valmiuksia järjestää erimuotoista liikenteen peruskoulutusta alueella. Lisäksi toimikunta ja sen jäsenet toimivat tarvittaessa konsultteina jos koulutuksen järjestelyissä tarvitaan lisää tietotaitoa. Tarvittaessa järjestämme leijonille myös muuta liikenneturvallisuutta edistävää ja täydentävää koulutusta.

Tavoitteena on kehittää C-piiristä ”leijonien” johtava liikenneturvallisuuden kohdealue, jolla on riittävästi valmiuksia antaa erilaista liikenteen peruskoulutusta eri kohderyhmille.

Tällä kaudella, 2019-2020, keskitymme perusasioihin, eli pääasiallisesti näihin jo viimeisen kolmen kauden aikana läpi käytyihin peruskoulutuksiin. Tarvitsemme lisää kouluttajia, ”LIIKENNE-LEIJONIA” kentälle. Alueellamme olevilla päiväkodeilla on kova tarve saada Liikenne-Leijona vieraakseen kertomaan liikenneasioista, erityisesti eskarilaisille.

Leijonille järjestettävät koulutukset toteutetaan sellaisina että aikaisempaa liikennealan koulutusta tai alan tuntemusta ei tarvita, toki se on eduksi. Siis kaikki voivat osallistua!

SYKSYN 2019 ALUSTAVA OHJELMA:

KOULUTTAJA KOULUTUS: ”LIIKENNE-LEIJONAN" ESIKOULUOPETUS

Kouluttaja koulutukseen on ”liukuva haku”. Kerro halukkuutesi päästä koulutukseen, ilmoittautumalla sähköpostilla tai puhelimella. Koulutuksia järjestetään heti kun sopiva määrä koulutukseen halukkaita on ilmoittautunut. Voit myös samoin kysyä lisätietoa koulutuksesta.