Ilmoittautuminen, piirifoorumi ja koulutukset

Aika ja paikka: tiistaina 24.8.2021 klo 18.00, Metsolan päiväkoti, Metsolankaari 20, 05200 Rajamäki.

Ilmoittautuminen ja kahvit klo 17.00 alkaen. Tarjolla on suolaista ja makeaa, maksu 10 eur paikanpäällä käteisellä. Tilaisuus toteutetaan sosiaalisista etäisyyksistä huolehtien, jokaiselle osallistujalle on varattu suojamaski. Illan ohjelma alkaa klo 18.00.

Ilta jatkuu klo 19.00 aluefoorumein (alueet I&II, III&IV, V&VI). Klo 19.00 järjestetään myös sihteeri- ja rahastonhoitajakoulutus. Kaikille jotain uutta, joten joukolla mukaan!

Ilmoittautumiset sekä piirifoorumiin, että erikseen myös koulutuksiin 17.8. mennessä piirin sivujen kautta tai sähköpostitse kirsi.suikkanen@lions.fi , mainitse myös erityisruokavalio. Ilmoittautuessa on todella tärkeätä, että ilmoitat sähköpostiosoitteesi. Mikäli ilmoitat itsesi lisäksi myös muita osallistujia, ilmoitathan kaikkien sähköpostiosoitteet. Noudatamme THL:n ja AVI:n ohjeita. Jos tilanteet tai kokoontumisrajoitukset muuttuvat ja joudumme muuttamaan kokouksen toteuttamista erilaisella versiolla, joko paikka vaihtuu tai kokoonnumme etäyhteyksin, ohjeet tulee suoraan sähköpostiinne. Tervetuloa tapaamaan toisiamme, yhdessä olemme enemmän, kohottakaamme Leijona-henkeä!

Tapahtuma, johon ilmoittaudun. Voit ilmoittaa klubisi kaikki osallistujat Lisätietoihin*
Nimi*
Klubi*
Puhelin*
Sähköposti*
Ruoka-aine allergiat
Lisätiedot